Namina X Marski

Yhteistyön luksusta

Miltä tuntuisi nauttia ihanasta hieronnasta hotellivierailusi yhteydessä joko yksin tai yhdessä? Namina tuo hemmottelevat hoitonsa myös Marskin asiakkaiden iloksi. Namina ja Marski by Scandic yhteisvoimin tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen juuri sinulle, joka etsit täydellistä hemmottelua ja unohtumattomia kokemuksia Helsingin sydämessä.

Itämaista hemmottelua

Marskin rennossa ja lämpimässä ilmapiirissä vietät elämyksellisen ja levollisen hotellivierailun keskellä kaupungin sykettä. Kaupunkielämän vastapainoksi ota pieni ja tärkeä hetki hyvinvoinnille ja antaudu Naminan itämaisten luksushoitojen vietäväksi. Todella ylellisen elämyksen saat, kun nautit hoidosta oman hotellihuoneen rauhassa.  Vastaavasti voit varata hoidon Marskin tunnelmalliselle saunosastolle joko yksin, yhdessä tai vaikka ystäväporukan kesken. Voit myös siirtyä nauttimaan aisteja hivelevästä hoidosta ja itämaisesta tunnelmasta aivan Marskin lähelle Namina Kalevankadulle.

Varaukset ja lisätietoa

Ihanaa luksusta arkeen saat lisäämällä Namina Wellness Spa:n rentouttavan hoidon osaksi hotellivierailua. Yhdistä kaupunkilomaasi pieni hetki itämaista hyvinvointia Naminan hierojien osaavissa käsissä ja nauti hoitojen rentouttavasta vaikutuksesta vielä kaupunkilomasi jälkeen. Voit varata hieronnat Marskiin tai suoraan Naminan toimipisteeseen. Varaukset ja lisätietoa sähköpostitse Marskin vastaanotosta marski@scandichotels.com tai Namina Spa:sta asiakaspalvelu@namina.fi