Spa etiketti

Miniloma paratiisissa voi pian alkaa

Naminan spa-etiketillä haluamme varmistaa, että vierailu Naminassa on kaikille asiakkaillemme kokonaisvaltainen ja rentouttava elämys. Mahdollisimman rauhallinen ja hiljainen ympäristö edesauttaa rentoutumista ja hoidoista nauttimista, joten huomioithan myös muut vieraat mm. kuiskaamalla ja pitämällä puhelimesi äänettömällä. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen hoidon alkamista (n. 10 min), näin varmistamme, että kaikki hoidot alkavat ajallaan. Jos tiedät myöhästyväsi, ole ystävällinen ja ilmoita asiakaspalvelijallemme, jotta henkilökuntamme osaa varautua asiaan. Varaa käyntiisi riittävästi aikaa myös hoidon jälkeen, jotta pystyt nauttimaan vierailustasi täyspainoisesti.

Ennen hierontaa

Varausta tehdessäsi kerrothan meille, mikäli terveydentilassasi on jotain sellaista, mikä hierojan on tärkeää tietää (raskaus, sairaudet, lääkitys jne.), tai millä voi olla vaikutusta itse hoidon toteuttamiseen. Saapuessasi Naminaan saat vastaanotosta ilmoittautuessasi hoitosi mukaisen asusteen ja tossut. Pukuhuoneessa on kori henkilökohtaisia tavaroitasi varten ja voit ottaa sen mukaasi hoidon ajaksi. Osaan spa-hoidoista saat meiltä käyttöösi kertakäyttöalushousut ja hiussuojan, mutta muuten voit jättää kylpytakin alle alusvaatteet (alaosan). Osa hoidoistamme alkaa kokonaishoitoaikaan sisältyvällä aasialaisella jalkakylvyllä, jossa jalat puhdistetaan hedelmäisellä lime-vedellä.

Hieronnan jälkeen

Hieronnan jälkeen voit vaihtaa vaatteet rauhassa ja istahtaa hetkeksi nauttimaan ihanaa thaimaalaista sitruunaruohoteetä. Näin mielesi ja kehosi saavat palata eksoottiselta minilomalta lempeästi takaisin. Asiakaspalvelijamme vastaa mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin hoitoihin ja vierailusi käytännön asioihin liittyen. Nautinnollisia hemmotteluhetkiä Naminassa!