All About Namina

KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI

Naminassa voit päästää hetkeksi irti arjesta ja antautua ammattitaitoisen henkilökuntamme hemmoteltavaksi. Perinteiset aasialaiset luksushoidot, kuten thaimaalainen yrttihieronta (Look Pra Kop) ja aisteilla leikittelevä aromahieronta varmistavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja hyvän olon. Autenttinen miljöö ja luksuspalvelu todella erottavat meidät muista. Naminan harmoninen ympäristö ja lämminhenkinen, mutkaton tunnelma takaavat kokonaisvaltaisen rentoutumisen moneksi päiväksi.

YSTÄVÄLLINEN & AMMATTITAITOINEN PALVELU

Aasialainen tunnelma ja pitkiin perinteisiin pohjautuvat hoidot takaavat todellisen hemmotteluhetken juuri sinulle. Haluamme sinun unohtavan kaikki arjen huolet siitä hetkestä alkaen kun astut hoitolaan sisään. Asiakaspalvelijamme ottaa sinut vastaan ja tekee kaikkensa, jotta vierailusi on kaikinpuolin rentouttava ja unohtumaton kokemus. Hierojamme kuuntelee kaikki toiveesi ja varmistaa, että hoidot tapahtuvat sinun kehosi ehdoilla. Naminassa pyrimme aina luomaan mahdollisimman aidon kokemuksen jokaiselle vieraalle ja kehitämme palveluja jatkuvasti.

PERHE & YHTEISÖLLISYYS

Kuten Thai-kulttuurissa, perhe on meille Naminassa keskeinen asia. Hoitojen aikana olemme usein asiakkaan kanssa kahden kesken, mutta meille on kuitenkin tärkeää, että pääsemme viettämään aikaa toistemme kanssa mahdollisimman paljon, oli se yhteisillä ruokatauoilla tai töiden jälkeen. Järjestämme tapahtumia monta kertaa vuodessa, joissa pääsemme rentoutumaan ja viihtymään toistemme seurassa. Monikulttuurinen perheemme kasvaa koko ajan ja jokaisen uuden hierojan kouluttamisesta vastaa Naminassa omat hierojamme. Meille yhtä tärkeää kuin yksilön viihtyvyys on se, että kaikki tulevat toimeen ja pitävät huolta toisistansa.