Namina hoidot

Massage lover

Somwang

Somwang – Sinun valintasi. Tämä kokonaisvaltainen yhdistelmähoito on syvällisesti hemmotteleva elämys, jossa yhdistyvät suosituimmat ja rakastetut Namina-hieronnat luksuspaketiksi, jonka räätälöit tarpeidesi mukaan! Hoidon alussa pääset ensin valitsemaan kaksi juuri sinulle sopivaa hierontaa jo entuudestaan tutuista klassikoistamme: stressiä lievittävä Selkä- ja hartiahieronta, Perinteinen aasialainen jalkahieronta, Itämainen päähieronta tai rentouttava Käsien hieronta. Hurmaavana lisänä päähierontaan kuuluu myös kasvojen sekä leuan käsittelyä ja käsien hierontaan sisältyy rentouttavaa akupistepainantaa! Tässä hemmotteluhoidossa sinä saat päättää myös minkä tuoksuista öljyä hoidossa käytetään. Luo kehollesi sopiva yhdistelmä ja koe rentoutumisen seuraava taso!

Hinnasto
 • 55 min 105€

Perinteinen Aasialainen jalkahieronta

Uppoudu ylelliseen, erityisesti jalkahierontaa varten suunniteltuun tuoliimme ja nauti kokonaisvaltaisesti rentouttavasta hoidosta, jossa jalkaterän heijastealueita painelemalla haetaan tasapainoa kehoosi. Kokonaisvaltaisen nautinnon täydentää niska- ja hartia-alueen hieronta, jolla lievitetään mahdollisen stressin tai kroonisen kivun aiheuttamaa lihasjännitystä. Aasialaiseen tapaan tämä hoito tapahtuu hoitotuolissa, joka sijaitsee avoimessa tilassa, jolloin olet osana aitoa aasialaista tunnelmaamme. Hoito voidaan myös toteuttaa thaipedillä.

Hinnasto
 • 25 min 60€
 • 55 min 80€
 • 85 min 100€

Selkä- ja hartiahieronta

Selkä- ja hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartia-alueella. Tämä hoito on täydellinen vastalääke nykyajan istumatyöhön, jossa meistä monen selkä, hartia ja niska joutuvat koville staattisessa asennossa tietokoneen ääressä. Hoidossa yhdistyvät länsimaisen (ruotsalaisen) ja thaihieronnan parhaat puolet; akupisteiden painelu ja venyttelytekniikat erottavat Naminan hoidon tavanomaisesta selkähartiahieronnasta. Käytettävät venyttelytekniikat ovat erittäin lempeitä. Hieronnassa käytetään ihoa hellivää öljy-yrttivoidesekoitusta.

Hinnasto
 • 25 min 70€
 • 55 min 90€
 • 85 min 110€

Itämainen päähieronta

Perinteiseen thaihierontaan perustuvassa päähieronnassa käytetään lempeää tekniikkaa, joka sekä rauhoittaa että energisoi. Pään, niskan ja hartioiden jännitystä lievitetään akupisteitä painamalla. Tämä hemmotteleva hoito auttaa sinua rentoutumaan ja hoidon jälkeen olosi on levollinen ja seesteinen.

Hinnasto
 • 25 min 60€
 • 55 min 80€

Head & face massage

Perinteiseen thaihierontaan pohjautuva itämainen pää- ja kasvohieronta on sekä rauhoittava että energisoiva. Pään, kasvojen, niskan ja hartioiden alueen akupisteiden käsittely lievittää jännitystä ja stressiä ja kiihdyttää verenkiertoa. Hoidon jälkeen olosi on rauhallinen ja rentoutunut.

Hinnasto
 • 25 min 70€
 • 55 min 90€

Thaihieronta

Perinteinen thaihieronta on tavallisesti öljyhierontaa voimakkaampi, mutta se voidaan myös tehdä hellemmin, jolloin vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä energisoivampi ja virkistävämpi hieronta on. Syvähieronnan lisäksi hoitoon kuuluu myös erilaisia venytyksiä, jotka lihasten ohella rentouttavat myös niveliä. Hieronnassa ei käytetä öljyä, ja hoidon ajaksi saat meiltä lainaksi väljät, mukavat vaatteet.

Hinnasto
 • 55 min 90€
 • 85 min 110€

Aromahieronta

Aromahieronta on rauhoittava ja rentouttava öljyhieronta. Hieronnassa vuorottelevat akupainantatekniikka ja rauhalliset, pitkät hierontaotteet, jotka varmistavat, että eteeriset öljyt imeytyvät ihoosi mahdollisimman hyvin. Kokonaisvaltaisesta hemmotteluhoidosta kiittää niin mielesi kuin kehosikin.

Hinnasto
 • 55 min 90€
 • 85 min 110€

Naminan urheiluhieronta

Naminan urheiluhieronta on hoidoistamme kovaotteisin, mutta se onkin tarkoitettu niille, joilla on tavallista suurempi tarve palautua arjen haasteista. Urheiluhierontamme rentouttaa jännittyneitä lihaksiasi ja se vähentää tutkitusti stressiä. Urheiluhieronnassamme yhdistyy länsimainen lihashuolto sekä perinteinen aasialainen kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentoutus. Tässä kokovartalohieronnassa käytämme Naminan laadukkaita hierontaöljyjä.

Hinnasto
 • 55 min 95€
 • 85 min 125€

Namjai Siam

Namjai Siam kietoo sinut hellään huomaansa niin kuin thaimaalainen ystävällisyys. Tämä hoito yhdistää perinteisen thaihieronnan sekä rentouttavan öljyhieronnan tekniikoita yhdeksi kokonaisvaltaisen rentouttavaksi kokonaisuudeksi! Hoito alkaa thaihieronnalle tyypillisellä lihasten painelulla. Lämmittävä tiikeribalsami auttaa lihasjännityksiin sekä vilkastuttaa verenkiertoa - näin saadaan keho valmisteltua rentoon tilaan ja mieli rauhoittumaan hetkeen. Hoito etenee miellyttävän tehokkaalla öljyhieronnalla, jossa lihakset käsitellään huolella sekä kehoa avataan lempeän vahvoilla venytyksillä! Hieronnan voimakkuus pyritään tekemään aina asiakkaan tarpeita kunnioittaen. Rentoutumisen viimeiselle asteelle sinut saattelee satumaisen ihana itämainen päähieronta sekä vartalon loppuvenytykset. Hoidon jälkeinen seesteinen ja rento olo kannattelevat sinua vielä seuraaviinkin päiviin!

Hinnasto
 • 85 min 150€
 • 115 min 170€

Spa lover

Namina Gua Sha Body

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoito, joka vilkastuttaa käsiteltävän alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Naminan Gua Sha Bodyssä hierojamme keskittyy hoitamaan lempeän jämäkällä otteellaan vartalon alueita, joissa ilmenee epätasaisuutta. Hieronta tehdään perinteisellä Gua Sha lastalla ja eritysesti hoitoon tarkoitetulla selluliittivoiteella. Voiteen vaikutus varmistetaan oikealla hierontatekniikalla ja voit tuntea lämpimän kihelmöivän tunteen käsittelyillä alueilla. Hoidossa vuorottelevat Gua Sha-lastalla tehtävä käsittely ja tasainen hieronta, jolloin kokonaisuus on sekä tehokas että rentouttava. Tuloksena saat nauttia kiinteämmästä ja tasaisemmasta ihosta sekä lämpöä hehkuvasta tunteesta kehossasi.

Hinnasto
 • 55 min 105€
 • 85 min 125€

Four Hand Massage

Four Hand Massage on ainutlaatuinen hemmotteluelämys, joka vie sinut aistimatkalle eksoottiseen Aasiaan. Hoito pohjautuu aromahieronnasta tuttuun akupainantatekniikkaan sekä pitkiin, rentouttaviin hierontaotteisiin. Hoidon nimi kertoo siitä, että sinua hieroo samanaikaisesti kaksi hoitajaa, joiden liikkeet muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Nelikätisesti tehty, synkronoitu hieronta kietoo kehosi ja mielesi todella kokonaisvaltaiseen hemmottelun tunteeseen.

Hinnasto
 • 55 min 179€

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä kiviä, joilla on todella rentouttava vaikutus. Ne myös nopeuttavat kireiden lihasten lämpenemistä, jolloin hieronta vaikuttaa tehokkaammin. Samettisen sileät, lämpimät kivet tuntuvat iholla ihanilta ja tämä hoito onkin silkkaa hemmottelua alusta loppuun.

Hinnasto
 • 55 min 115€
 • 85 min 145€

Bambuhieronta

Oletko rentoutumisen tarpeessa? Tuntuvatko lihaksesi kireiltä? Perinteisillä bambukepeillä tehtävä hieronta saattaa olla juuri se, mitä kehosi ja mielesi kaipaavat. Tässä hoitomuodossa käytetään erikokoisia bambukeppejä ja erilaista painetta sen mukaan, mitä kohtaa kehossa käsitellään. Tehokas ja turvallinen hoitomuoto lievittää stressiä ja lihasjännityksiä ja aktivoi verenkiertoa. Bambuhieronta sopii erinomaisesti aktiivisille ihmisille ja urheilijoille, joiden lihakset kaipaavat rentoutusta.

Hinnasto
 • 55 min 100€
 • 85 min 130€

Nana’s Foot Spa

"Next stop Nana!" Kun jalkasi kaipaavat luksushemmottelua, Nana’s Foot Spa on sinun valintasi! Tämä Naminan erikoishoito alkaa jalkojen kuumakivikylvyllä, jonka aikana hoitaja rentouttaa hartioitasi ja niskaasi. Seuraavaksi jalkojasi hellitään ihanan pehmeällä Naminan jasmiiniriisikuorinnalla. Hemmottelusi jatkuu jalkahieronnalla, jossa lämpimiä kuumakiviä käyttäen löydetään jalkojen kipukohdat ja rentoutetaan lihakset. Uudestisyntyneet jalkasi kiedotaan lämpimiin kuumakivikääreisiin rentoutumaan, samalla hoitaja siirtyy hieromaan käsiäsi. Tässä keskitytään poistamaan jännitystiloja käyden läpi koko kätesi sormista olkapäihin. Hoito viimeistellään niskan, hartioiden ja pään hieronnalla. Aasialaiseen tapaan tämä hoito tapahtuu hoitotuolissa, joka sijaitsee avoimessa tilassa, jolloin olet osana aitoa aasialaista tunnelmaamme.

Hinnasto
 • 55 min 95€
 • 85 min 125€

Thaimaalainen yrttihieronta

Tässä hoidossa perinteistä thaihierontaa tehostetaan öljyllä sekä painelemalla ihoa höyryssä lämmitetyillä yrttinyyteillä (Look Pra Kop). Luonnonpuuvillaiseen yrttikääreeseen käytetään kaffirlimettiä, inkiväärikasveihin kuuluvaa praita sekä kamferia. Nämä aromaattiset yrtit hellivät aistejasi, virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin ja nostavat energiatasoasi.

Hinnasto
 • 85 min 150€

Namina signature

Levolliset jalat

Tässä ainutlaatuisessa hoitokokonaisuudessa yhdistyy Sansan perinteinen jalkahoito Naminan itämaiseen päähierontaan. Tämä taivaallisen ihana yhdistelmähoito on saatavilla yksinoikeudella Katajanokan toimipisteessä. Jaloista huolehtiminen on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sansan Perinteisessä jalkahoidossa poistetaan kovettumat, leikataan ja huolletaan kynnet sekä kynsinauhat ja lopuksi jalkoihin hierotaan vielä kosteuttava voide hyvinvoinnin tueksi. Hoito täydentyy Naminan itämaisella päähieronnalla (25 min) joka toteutetaan jalkahoidon aikana ja joka vie rentoutumisen aivan uudelle tasolle. Tämä hoito on todellista nautintoa päästä varpaisiin.

Toimipisteet
Hinnasto
 • 60 min 135€

Malikhara

Tämä hoito siivittää sinut suoraan tropiikkiin! Hoito alkaa kehon rauhoittamisella ja hengityksen tasaamisella - on aika antaa turhien ajatuksien virrata pois. Tunnet, kuinka lämpö alkaa tulvia kehoon hierojan valuttaessa lämmintä öljyä hiuksiin samalla hellästi hieroen. Pehmeästi virtaava öljy rentouttaa tehokkaasti ja samalla ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa. Pään lisäksi hierotaan myös niskaa ja kaulan aluetta. Rentouttava hoito jatkuu hiuksien ja hiuspohjan kampaamisella, joka vilkastuttaa päänahan verenkiertoa sekä helpottaa stressin aiheuttamaa kiristävää tunnetta. Ylimääräinen öljy kuivataan pois pyyhkeellä kevyesti hieroen. Kokonaisvaltaisen kokemuksen kruunaa vielä käsien hieronta sekä lyhyet venyttelyt. Hoidon aikana hiuksiin levitettävä öljy suositellaan jätettäväksi hiuksiin muutamaksi tunniksi ravitsemaan ja hoitamaan, mutta hoidon jälkeen on myös mahdollista käydä suihkussa. Suihkuaika (10 min) sisältyy tällöin hoitoaikaan.

Toimipisteet
Hinnasto
 • 55 min 110€

Namina erikoisuus: Joconut-hieronta

Joconut-hieronta on Naminan kokonaisvaltaisesti hemmotteleva erikoishoito, jossa yhdistyvät rentouttava hieronta ja kosteuttava vartalohoito. Joconut-hieronta on suunniteltu erityisesti kuivassa ja kylmässä ilmastossa koville joutuvalle iholle. Hoito alkaa ihanalla kuivakuorinnalla. Seuraavaksi kehoa hellitään rauhallisella ja lempeällä kokovartalohieronnalla, jolla varmistetaan tehokkaasti kosteuttavan, hoitavan ja luonnollisen kookos-jojoba-öljyn imeytyminen ihollesi päästä varpaisiin. Kehosi ja mielesi rentoutuu ja ihosi todellakin kiittää. Joconut-hieronta on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka saat vain meiltä!

Hinnasto
 • 55 min 100€
 • 85 min 130€

Raskausajan hoidot

Namina Queen Bee

Jokainen uusi elämänalku on ihme ja raskausaika on kantajalleen aina ainutlaatuinen kokemus. Namina Queen Bee on todellinen hemmottelupaketti, jossa keskitytään raskausajan fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tukemiseen. Tämä 2,5 tunnin hoitokokonaisuus alkaa rauhoittavalla jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla, jota seuraa hunajainen mantelimaito vartalonkuorinta. Erityishuomio kohdistuu tietenkin vatsaan, joka saa osakseen hellän kuorinnan, ihoa kosteuttavan maskin sekä kääreen. Tämän jälkeen on vuorossa ihana kuumakivihieronta, joka toteutetaan tulevaa äitiä miellyttävässä asennossa. Hoidon kruunaa rentouttava päähieronta. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ovat luonnonmukaisia ja soveltuvat raskausaikana käytettäviksi. Odottava äiti ansaitsee kuninkaallisen kohtelun ja hoito eteneekin aina asiakkaan ehdoilla ja odottavan äidin tila huomioiden.

Hinnasto
 • 150 min 265€

Raskausajan hieronta

Raskaus ja pienen lapsen nostaminen ja kantaminen synnyttävät muutoksia kehossasi ja saattavat aiheuttaa erilaisia särkyjä ja jännityksiä. Mama massage yhdistää länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja. Ota tuokio aikaa itsellesi, anna kehosi ja mielesi rentoutua – tervetuloa viettämään ansaittu hemmotteluhetki Naminaan!

Hinnasto
 • 55 min 100€
 • 85 min 130€

Spa-paketit

Namina Laanthai

Namina Laanthai yhdistää Naminan Massage Lover- kategoriasta suosittuja hoitoja yhdeksi ihanaksi 85 minuutin hemmottelupaketiksi! Hoito alkaa Naminan perinteisellä aasialaisella jalkahieronnalla, jossa jalkaterän heijastealueita painelemalla haetaan tasapainoa kehoosi. Seuraavaksi hoitaja siirtyy hieromaan käsivarsiasi thai-painalluksilla. Tämä sekä vilkastuttaa verenkiertoa kehon yläosassa, että tuntuu myös todella nautinnolliselta. Todelliseen rentoutumisen tilaan sinut saattaa itämainen päähieronta, jossa myös niskan jännitystiloja lievitetään akupisteitä painamalla. Hoito viimeistellään lyhyellä selkä- ja hartiahieronnalla, jossa painellaan selän kipukohtia ja vetreytetään lihaksia thai-venyttelytekniikoita hyödyntäen. Tämä paketti todella tarjoaa hyvää oloa päästä varpaisiin! Nimensä mukaisesti tämä hoito tapahtuu hoitotuolissa, joka sijaitsee avoimessa aulatilassa, jolloin olet osana aitoa aasialaista tunnelmaamme. Hoidossa käytetään öljyä ainoastaan aasialaisessa jalkahieronnassa.

Hinnasto
 • 85 min 145€

Namina Total Detox

Tämä makea ja mausteinen spa-hoito on oikopolkusi trooppiseen hurmioon. Elvyttävä ja rentouttava hoito alkaa Naminan kotitekoisella latte-kuorinnalla, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa, kiihdyttää verenkiertoa ja saa uuden ihosi hehkumaan. Kahvi-vartalonaamion jälkeen pääset nauttimaan ihoa puhdistavasta ja syvästi rentouttavasta, thaimaalaisesta kasvoille ja koko keholle suunnatusta yrttihieronnasta. Hoidon jälkeen olosi on todella rentoutunut – kuin uudestisyntynyt. Hoitoaikaan sisältyy suihku.

Hinnasto
 • 150 min 215€

Namina forever

Tasapainottava, ainutlaatuinen, thaiperinteeseen pohjautuva hoitokokonaisuus elvyttää ihosi ja johdattaa sinut kokonaisvaltaiseen rentoumiskokemukseen. Astu Naminaan ja anna ensin stressin ja jännityksen hiipua pois, jonka jälkeen voit keskittyä täysipainoisesti nauttimaan hemmottelusta: Sitruunaruohokuorinta, kookoskääre ja kehon energiaa tasoittava bambuhieronta. Kokonaisuuden viimeistelee kasvohoito, joka kantaa nimeä Ikuinen rakkaus. Tulet hämmästymään siitä, kuinka rennoksi ja energiseksi tunnet olosi tämän hoitokokonaisuuden jälkeen. Hoitoaikaan sisältyy suihku.

Hinnasto
 • 180 min 265€

All about Namina

Haluatko tuntea olosi virkistyneeksi tai kaipaatko lisää energiaa? Siinä tapauksessa All About Namina -pakettimme on tehty juuri sinulle. Virittäydy ensin rauhassa spatunnelmaan ja anna Naminan ihanien tuoksujen leikitellä aisteillasi. Kun lihaksesi ja mielesi ovat rentoutuneet saat nauttia thaihieronnasta, jota tehostetaan akupainelutekniikalla. Yrttinyytti hellii kipeitä kohtia kehossa ja kasvoissa vapauttaen energiaa ja jättäen miellyttävän olon koko päiväksi. Kokonaisuuden kruunaa päähieronta, jonka myötä viimeistään siirryt rentoutumisen seuraavalle tasolle.

Hinnasto
 • 180 min 245€

Heaven at Namina

Kun janoat kokonaisvaltaista rentoutusta, on valintasi Heaven at Namina – se on saanut nimensä ihan aiheesta. Vierailu paratiisissa alkaa kun astut sisään Naminan lämpöisään tunnelmaan, joka valmistaa mielesi ja kehosi niin, että saat mahdollisimman täyden hyödyn kaikista hoidoista. Kuivakuorinta poistaa kuolleen ja kuivan ihosolukon, jonka jälkeen pääset nauttimaan ihanasta, lihaksia rentouttavasta ja ihoa kosteuttavasta aromahieronnasta. Thai-kasvohoidon ja päähoidon jälkeen olosi on säteilevä ja seesteinen.

Hinnasto
 • 180 min 245€

Namina Lemongrass Spa

Rentouttava, virkistävä ja ihoa kosteuttava sitruunaruoho todella tekee ihmeitä – ja siitä tässä kahden tunnin hemmotteluhoitopaketissa on nimenomaan kyse! Voit helposti kuvitella olevasi Thaimaassa antautuessasi itämaiseen tunnelmaan sitruunaruohon tuoksuisessa jalkakylvyssä. Koko vartalon sitruunaruohokuorintaa seuraa pehmeä mantelimaitonaamio, jonka jälkeen pääset nauttimaan ihanasta sitruunaruohon tuoksuisesta aromahieronnasta. Hoidon jälkeen voit rauhassa palautua ja ihastella ihosi aivan uudenlaista pehmeyttä. Hoitoaikaan sisältyy suihku.

Hinnasto
 • 120 min 185€

Namina pampering

Hemmottele itseäsi tällä rentouttavalla ja ihoa tehokkaasti kosteuttavalla Thai Spa -hoitokokonaisuudella. Aisteja hivelevä matkasi alkaa siitä hetkestä kun astut Naminan aitoon, thaimaalaiseen tunnelmaan, joka saa mielesi rentoutumaan ja valmistaa sinua luonnolliseen, Naminassa valmistettuun seesaminsiemenkuorintaan. Kuorintaa seuraa ihanan raikas tomaattinaamio. Lempeän ja ihoasi hellivän joconut-hieronnan jälkeen luvassa on vielä pään ja kasvojen hieronta. Tämä kokonaisuus hivelee kaikkia aistejasi ja saa sinut tuntemaan olosi nuoremmaksi ja elinvoimaisemmaksi. Hoitoaikaan sisältyy suihku.

Hinnasto
 • 180 min 235€

Namina balance

Tunnetko olosi stressaantuneeksi? Kärsitkö aikaeroväsymyksestä tai uniongelmista? Siinä tapauksessa tämä hoito on juuri sinua varten! Rentoutuminen alkaa kun astut Naminan lempeän eksoottiseen maailmaan. Hoidon alussa kuollut ihosolukko poistetaan tamarindmaitokuorinnalla, jota seuraa aromaattisilla öljyillä tehostettu kuumakivihieronta, joka siivittää mielesi ja kehosi syvään rentoutumisen tilaan. Hoitoa jatketaan minijalkahieronnalla, joka lievittää jännityksiä ja turvotusta. Täydellinen päätös tälle koko kehoa ja mieltä tasapainottavalle hoidolle on ihastuttava päähieronta. Kauniita unia! Hoitoaikaan sisältyy suihku.

Hinnasto
 • 150 min 215€

Spa miehille

Men facial

Erityisesti miehille suunniteltu kosteuttava kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Kaura-jogurttikuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja lisäksi siitä imeytyy ihoon hoitavia mineraaleja ja vitamiineja. Tuoreista tomaateista tehty naamio pienentää ihohuokosia ja kirkastaa ihoa. Kasvohoito tehdään käyttäen kookosöljyä, joka tekee ihosta silkkisen pehmeän.

Hinnasto
 • 55 min 85€
 • 85 min 105€

Men escape

Tämä täydellinen irtiotto arjesta alkaa astumalla sisään Naminan aitoon thaimaalaiseen tunnelmaan. Ihon kuorintaan ja naamioon käytetään tuoretta mangoa, joka saa ihosi voimaan hyvin ja näyttämään nuorekkaammalta. Eteerisillä öljyillä tehostettu urheiluhieronta lievittää stressiä ja poistaa jännitystä lihaksistasi. Lopuksi poistetaan viimeisetkin stressin rippeet hieromalla hellästi päätä ja käsiä. Tämä miehille suunnattu hoito uudistaa mieltä ja kehoa taaten täyden rentoutumisen koko vartalolle. Hoitoaikaan sisältyy suihku.

Hinnasto
 • 150 min 195€

Kasvohoidot

Namina Gua Sha kasvohoito

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoito, joka vilkastuttaa käsiteltävän alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Naminan oma Gua Sha tekniikkaan pohjautuva kasvohoito on kokonaisvaltaisen rentouttava elämys. Kasvohoito alkaa meikin poistolla. Tämän jälkeen hoitaja aloittaa varsinaisen Gua Sha kasvohieronnan, jossa käytetään kasvoille sopivaa hierontaöljyä. Itse hieronta tehdään perinteisellä Gua Sha lastalla. Tuloksena on kiinteämpi, heleämpi ja elastisempi kasvojen iho. Juonteet ja rypyt silottuvat ja kasvonpiirteet terävöityvät. Hieronnan jälkeen kasvoillesi levitetään raikastava kasvomaski, jonka vaikuttaessa hoitaja hieroo käsiäsi. Kun maski on poistettu, kasvoillesi sekä silmien ja huulten alueelle levitetään Gua Sha rullaa käyttäen kosteuttava voide. Tämän kasvojasi uudistavan hoidon viimeistelee rentouttava itämainen päähieronta.

Hinnasto
 • 55 min 95€
 • 85 min 115€

Coco facial detox

Tähän elvyttävään ja kosteuttavaan kasvohoitoon sisältyy Naminan kahvikuorinta, tuorekookosnaamio sekä todella rentouttava, joconut-öljyllä tehostettu kasvohieronta. Kokonaisuuden viimeistelee raikastava aloe vera, jonka jälkeen voit nauttia sitruunaruohoteetä ja ihastella ihosi pehmeyttä.

Hinnasto
 • 85 min 135€

Sense of thai balance

Tasapainottava kasvohoito hellii kuivaa ihoa. Kuorinnassa ja kasvonaamiossa käytetään tuoretta kurkumaa, kasvot hierotaan hellävaraisesti kookosöljyllä ja hoito viimeistellään avocado-kurkku naamiolla ja raikastavalla aloe veralla. Nauttiessasi sitruunaruohoteetä hoidon jälkeen huomaat heti, miten ihosi kiittää hoidosta.

Hinnasto
 • 85 min 135€

Thai treasure herbal compress

Tämä kasvohoito sopii erityisesti herkälle iholle. Rentouttava kokemuksesi alkaa kasvojen kuorinnalla ja kasvonaamiolla. Hellävaraisen kasvohieronnan jälkeen kasvojasi painellaan vielä höyryssä lämmitetyillä yrttinyyteillä ja hoito viimeistellään avokado naamiolla ja kasvovoiteella. Suurin osa käyttämistämme tuotteista valmistetaan Naminassa, käyttäen oikeita hedelmiä, kasviksia ja yrttejä.

Hinnasto
 • 85 min 145€