Namina hoidot

Massage lover

Namina Gua Sha Body

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoito, joka vilkastuttaa käsiteltävän alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Naminan Gua Sha Bodyssä hierojamme keskittyy hoitamaan lempeän jämäkällä otteellaan vartalon alueita, joissa ilmenee epätasaisuutta. Hieronta tehdään perinteisellä Gua Sha lastalla ja eritysesti hoitoon tarkoitetulla selluliittivoiteella. Voiteen vaikutus varmistetaan oikealla hierontatekniikalla ja voit tuntea lämpimän kihelmöivän tunteen käsittelyillä alueilla. Hoidossa vuorottelevat Gua Sha-lastalla tehtävä käsittely ja tasainen hieronta, jolloin kokonaisuus on sekä tehokas että rentouttava. Tuloksena saat nauttia kiinteämmästä ja tasaisemmasta ihosta sekä lämpöä hehkuvasta tunteesta kehossasi.

Hinnasto
 • 55 min 99€
 • 85 min 119€

Perinteinen Aasialainen jalkahieronta

Uppoudu ylelliseen, erityisesti jalkahierontaa varten suunniteltuun tuoliimme ja nauti kokonaisvaltaisesti rentouttavasta hoidosta, jossa jalkaterän heijastealueita painelemalla haetaan tasapainoa kehoosi. Kokonaisvaltaisen nautinnon täydentää niska- ja hartia-alueen hieronta, jolla lievitetään mahdollisen stressin tai kroonisen kivun aiheuttamaa lihasjännitystä. Aasialaiseen tapaan tämä hoito tapahtuu hoitotuolissa, joka sijaitsee avoimessa tilassa, jolloin olet osana aitoa aasialaista tunnelmaamme. Hoito voidaan myös toteuttaa thaipedillä.

Hinnasto
 • 25 min 55€
 • 55 min 75€
 • 85 min 95€

Selkä- ja hartiahieronta

Selkä- ja hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartia-alueella. Tämä hoito on täydellinen vastalääke nykyajan istumatyöhön, jossa meistä monen selkä, hartia ja niska joutuvat koville staattisessa asennossa tietokoneen ääressä. Hoidossa yhdistyvät länsimaisen (ruotsalaisen) ja thaihieronnan parhaat puolet; akupisteiden painelu ja venyttelytekniikat erottavat Naminan hoidon tavanomaisesta selkähartiahieronnasta. Käytettävät venyttelytekniikat ovat erittäin lempeitä. Hieronnassa käytetään ihoa hellivää öljy-yrttivoidesekoitusta.

Hinnasto
 • 25 min 65€
 • 55 min 85€
 • 85 min 105€

Thaihieronta

Perinteinen thaihieronta on tavallisesti öljyhierontaa voimakkaampi, mutta se voidaan myös tehdä hellemmin, jolloin vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä energisoivampi ja virkistävämpi hieronta on. Syvähieronnan lisäksi hoitoon kuuluu myös erilaisia venytyksiä, jotka lihasten ohella rentouttavat myös niveliä. Hieronnassa ei käytetä öljyä, ja hoidon ajaksi saat meiltä lainaksi väljät, mukavat vaatteet.

Hinnasto
 • 55 min 85€
 • 85 min 105€

Itämainen päähieronta

Perinteiseen thaihierontaan perustuvassa päähieronnassa käytetään lempeää tekniikkaa, joka sekä rauhoittaa että energisoi. Pään, niskan ja hartioiden jännitystä lievitetään akupisteitä painamalla. Tämä hemmotteleva hoito auttaa sinua rentoutumaan ja hoidon jälkeen olosi on levollinen ja seesteinen.

Hinnasto
 • 25 min 55€
 • 55 min 75€

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä kiviä, joilla on todella rentouttava vaikutus. Ne myös nopeuttavat kireiden lihasten lämpenemistä, jolloin hieronta vaikuttaa tehokkaammin. Samettisen sileät, lämpimät kivet tuntuvat iholla ihanilta ja tämä hoito onkin silkkaa hemmottelua alusta loppuun.

Hinnasto
 • 55 min 95€
 • 85 min 125€

Naminan urheiluhieronta

Naminan urheiluhieronta on hoidoistamme kovaotteisin, mutta se onkin tarkoitettu niille, joilla on tavallista suurempi tarve palautua arjen haasteista. Urheiluhierontamme rentouttaa jännittyneitä lihaksiasi ja se vähentää tutkitusti stressiä. Urheiluhieronnassamme yhdistyy länsimainen lihashuolto sekä perinteinen aasialainen kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentoutus. Tässä kokovartalohieronnassa käytämme Naminan laadukkaita hierontaöljyjä.

Hinnasto
 • 55 min 89€
 • 85 min 119€

Aromahieronta

Aromahieronta on rauhoittava ja rentouttava öljyhieronta. Hieronnassa vuorottelevat akupainantatekniikka ja rauhalliset, pitkät hierontaotteet, jotka varmistavat, että eteeriset öljyt imeytyvät ihoosi mahdollisimman hyvin. Kokonaisvaltaisesta hemmotteluhoidosta kiittää niin mielesi kuin kehosikin.

Hinnasto
 • 55 min 85€
 • 85 min 105€

Bambuhieronta

Oletko rentoutumisen tarpeessa? Tuntuvatko lihaksesi kireiltä? Perinteisillä bambukepeillä tehtävä hieronta saattaa olla juuri se, mitä kehosi ja mielesi kaipaavat. Tässä hoitomuodossa käytetään erikokoisia bambukeppejä ja erilaista painetta sen mukaan, mitä kohtaa kehossa käsitellään. Tehokas ja turvallinen hoitomuoto lievittää stressiä ja lihasjännityksiä ja aktivoi verenkiertoa. Bambuhieronta sopii erinomaisesti aktiivisille ihmisille ja urheilijoille, joiden lihakset kaipaavat rentoutusta.

Hinnasto
 • 55 min 95€
 • 85 min 125€

Nana’s Foot Spa

"Next stop Nana!" Kun jalkasi kaipaavat luksushemmottelua, Nana’s Foot Spa on sinun valintasi! Tämä Naminan erikoishoito alkaa jalkojen kuumakivikylvyllä, jonka aikana hoitaja rentouttaa hartioitasi ja niskaasi. Seuraavaksi jalkojasi hellitään ihanan pehmeällä Naminan jasmiiniriisikuorinnalla. Hemmottelusi jatkuu jalkahieronnalla, jossa lämpimiä kuumakiviä käyttäen löydetään jalkojen kipukohdat ja rentoutetaan lihakset. Uudestisyntyneet jalkasi kiedotaan lämpimiin kuumakivikääreisiin rentoutumaan, samalla hoitaja siirtyy hieromaan käsiäsi. Tässä keskitytään poistamaan jännitystiloja käyden läpi koko kätesi sormista olkapäihin. Hoito viimeistellään niskan, hartioiden ja pään hieronnalla. Hoidon aikana voit nauttia thaimaalaista sitruunaruohoteetä pähkinöiden ja hedelmien kera. Aasialaiseen tapaan tämä hoito tapahtuu hoitotuolissa, joka sijaitsee avoimessa tilassa, jolloin olet osana aitoa aasialaista tunnelmaamme.

Hinnasto
 • 55 min 89€
 • 85 min 119€

Thaimaalainen yrttihieronta

Tässä hoidossa perinteistä thaihierontaa tehostetaan painelemalla ihoa höyryssä lämmitetyillä yrttinyyteillä (Look Pra Kop). Luonnonpuuvillaiseen yrttikääreeseen käytetään kaffirlimettiä, inkiväärikasveihin kuuluvaa praita sekä kamferia. Nämä aromaattiset yrtit hellivät aistejasi, virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin ja nostavat energiatasoasi.

Hinnasto
 • 85 min 129€

Spa lover

Namina Total Detox

Tämä makea ja mausteinen spa-hoito on oikopolkusi trooppiseen hurmioon. Elvyttävä ja rentouttava hoito alkaa Naminan kotitekoisella latte-kuorinnalla, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa, kiihdyttää verenkiertoa ja saa uuden ihosi hehkumaan. Papaya-vartalonaamion jälkeen pääset nauttimaan ihoa puhdistavasta ja syvästi rentouttavasta, thaimaalaisesta kasvoille ja koko keholle suunnatusta yrttihieronnasta. Hoidon jälkeen olosi on todella rentoutunut – kuin uudestisyntynyt.

Toimipisteet
Hinnasto
 • 150 min 209€

Aroma duetto

Aroma Duetto on ainutlaatuinen hemmotteluelämys, joka vie sinut aistimatkalle eksoottiseen Aasiaan. Aroma Duetto pohjautuu aromahieronnasta tuttuun akupainantatekniikkaan sekä pitkiin, rentouttaviin hierontaotteisiin. Duetto-sana kertoo siitä, että sinua hieroo samanaikaisesti kaksi hoitajaa, joiden liikkeet muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Nelikätisesti tehty, synkronoitu hieronta kietoo kehosi ja mielesi todella kokonaisvaltaiseen hemmottelun tunteeseen.

Hinnasto
 • 55 min 169€

Namina pampering

Hemmottele itseäsi tällä rentouttavalla ja ihoa tehokkaasti kosteuttavalla Thai Spa -hoitokokonaisuudella. Aisteja hivelevä matkasi alkaa siitä hetkestä kun astut Naminan aitoon, thaimaalaiseen tunnelmaan, joka saa mielesi rentoutumaan ja valmistaa sinua luonnolliseen, Naminassa valmistettuun seesaminsiemenkuorintaan. Kuorintaa seuraa ihanan raikas tomaattinaamio. Lempeän ja ihoasi hellivän joconut-hieronnan jälkeen luvassa on vielä pään ja kasvojen hieronta. Tämä kokonaisuus hivelee kaikkia aistejasi ja saa sinut tuntemaan olosi nuoremmaksi ja elinvoimaisemmaksi.

Toimipisteet
Hinnasto
 • 180 min 229€

Namina balance

Tunnetko olosi stressaantuneeksi? Kärsitkö aikaeroväsymyksestä tai uniongelmista? Siinä tapauksessa tämä hoito on juuri sinua varten! Rentoutuminen alkaa kun astut Naminan lempeän eksoottiseen maailmaan. Hoidon alussa kuollut ihosolukko poistetaan tamarindmaitokuorinnalla, jota seuraa aromaattisilla öljyillä tehostettu kuumakivihieronta, joka siivittää mielesi ja kehosi syvään rentoutumisen tilaan. Hoitoa jatketaan minijalkahieronnalla, joka lievittää jännityksiä ja turvotusta. Täydellinen päätös tälle koko kehoa ja mieltä tasapainottavalle hoidolle on ihastuttava päähieronta. Kauniita unia!

Toimipisteet
Hinnasto
 • 150 min 209€

Namina signature

Namina erikoisuus: Joconut-hieronta

Joconut-hieronta on Naminan kokonaisvaltaisesti hemmotteleva erikoishoito, jossa yhdistyvät rentouttava hieronta ja kosteuttava vartalohoito. Joconut-hieronta on suunniteltu erityisesti kuivassa ja kylmässä ilmastossa koville joutuvalle iholle. Rauhallisilla, lempeillä hierontaotteilla varmistetaan tehokkaasti kosteuttavan, hoitavan ja luonnollisen kookos-jojoba-öljyn imeytyminen ihollesi päästä varpaisiin. Kehosi ja mielesi rentoutuu ja ihosi todellakin kiittää. Joconut-hieronta on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka saat vain meiltä!

Hinnasto
 • 55 min 95€
 • 85 min 125€

Namina Lemongrass Spa

Rentouttava, virkistävä ja ihoa kosteuttava sitruunaruoho todella tekee ihmeitä – ja siitä tässä kahden tunnin hemmotteluhoitopaketissa on nimenomaan kyse! Voit helposti kuvitella olevasi Thaimaassa antautuessasi itämaiseen tunnelmaan sitruunaruohon tuoksuisessa jalkakylvyssä. Koko vartalon sitruunaruohokuorintaa seuraa pehmeä mantelimaitonaamio, jonka jälkeen pääset nauttimaan ihanasta sitruunaruohon tuoksuisesta aromahieronnasta. Hoidon jälkeen voit rauhassa palautua ja ihastella ihosi aivan uudenlaista pehmeyttä.

Toimipisteet
Hinnasto
 • 120 min 179€

Raskausajan hoidot

Namina Queen Bee

Jokainen uusi elämänalku on ihme ja raskausaika on kantajalleen aina ainutlaatuinen kokemus. Namina Queen Bee on todellinen hemmottelupaketti, jossa keskitytään raskausajan fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tukemiseen. Tämä 2,5 tunnin hoitokokonaisuus alkaa rauhoittavalla jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla, jota seuraa hunajainen mantelimaito vartalonkuorinta. Erityishuomio kohdistuu tietenkin vatsaan, joka saa osakseen hellän kuorinnan, ihoa kosteuttavan maskin sekä kääreen. Tämän jälkeen on vuorossa ihana kuumakivihieronta, joka toteutetaan tulevaa äitiä miellyttävässä asennossa. Hoidon kruunaa rentouttava päähieronta. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ovat luonnonmukaisia ja soveltuvat raskausaikana käytettäviksi. Odottava äiti ansaitsee kuninkaallisen kohtelun ja hoito eteneekin aina asiakkaan ehdoilla ja odottavan äidin tila huomioiden.

Hinnasto
 • 150 min 259€

Raskausajan hieronta

Raskaus ja pienen lapsen nostaminen ja kantaminen synnyttävät muutoksia kehossasi ja saattavat aiheuttaa erilaisia särkyjä ja jännityksiä. Mama massage yhdistää länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja. Ota tuokio aikaa itsellesi, anna kehosi ja mielesi rentoutua – tervetuloa viettämään ansaittu hemmotteluhetki Naminaan!

Hinnasto
 • 55 min 95€
 • 85 min 125€

Kasvohoidot

Gua Sha kasvohoito

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoito, joka vilkastuttaa käsiteltävän alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Naminan Gua Sha kasvohoito alkaa meikin poistolla. Tämän jälkeen hoitaja aloittaa varsinaisen Gua Sha kasvohieronnan, jossa käytetään kasvoille sopivaa hierontaöljyä. Itse hieronta tehdään perinteisellä Gua Sha lastalla. Tuloksena on kiinteämpi, heleämpi ja elastisempi kasvojen iho. Juonteet ja rypyt silottuvat ja kasvonpiirteet terävöityvät. Hieronnan jälkeen kasvoillesi levitetään raikastava kasvomaski, jonka vaikuttaessa hoitaja hieroo käsiäsi. Kun maski on poistettu, kasvoillesi sekä silmien ja huulten alueelle levitetään Gua Sha rullaa käyttäen kosteuttava voide. Tämän kasvojasi uudistavan hoidon viimeistelee rentouttava itämainen päähieronta.

Hinnasto
 • 55 min 89€
 • 85 min 109€

Coco facial detox

Tähän elvyttävään ja kosteuttavaan kasvohoitoon sisältyy Naminan kahvikuorinta, tuorekookosnaamio sekä todella rentouttava, joconut-öljyllä tehostettu kasvohieronta. Kokonaisuuden viimeistelee raikastava aloe vera, jonka jälkeen voit nauttia sitruunaruohoteetä ja ihastella ihosi pehmeyttä.

Hinnasto
 • 85 min 129€

Sense of thai balance

Tasapainottava kasvohoito hellii kuivaa ihoa. Kuorinnassa ja kasvonaamiossa käytetään tuoretta kurkumaa, kasvot hierotaan hellävaraisesti kookosöljyllä ja hoito viimeistellään avocado-kurkku naamiolla ja raikastavalla aloe veralla. Nauttiessasi sitruunaruohoteetä hoidon jälkeen huomaat heti, miten ihosi kiittää hoidosta.

Hinnasto
 • 85 min 129€

Head & face massage

Perinteiseen thaihierontaan pohjautuva itämainen pää- ja kasvohieronta on sekä rauhoittava että energisoiva. Pään, kasvojen, niskan ja hartioiden alueen akupisteiden käsittely lievittää jännitystä ja stressiä ja kiihdyttää verenkiertoa. Hoidon jälkeen olosi on rauhallinen ja rentoutunut.

Hinnasto
 • 25 min 65€
 • 55 min 85€

Thai treasure herbal compress

Tämä kasvohoito sopii erityisesti herkälle iholle. Rentouttava kokemuksesi alkaa kasvojen kuorinnalla ja kasvonaamiolla. Hellävaraisen kasvohieronnan jälkeen kasvojasi painellaan vielä höyryssä lämmitetyillä yrttinyyteillä ja hoito viimeistellään avocado naamiolla ja kasvovoiteella. Suurin osa käyttämistämme tuotteista valmistetaan Naminassa, käyttäen oikeita hedelmiä, kasviksia ja yrttejä.

Hinnasto
 • 85 min 139€

Spa-paketit

Namina forever

Tasapainottava, ainutlaatuinen, thaiperinteeseen pohjautuva hoitokokonaisuus elvyttää ihosi ja johdattaa sinut kokonaisvaltaiseen rentoumiskokemukseen. Astu Naminaan ja anna ensin stressin ja jännityksen hiipua pois, jonka jälkeen voit keskittyä täysipainoisesti nauttimaan hemmottelusta: Sitruunaruohokuorinta, kookoskääre ja kehon energiaa tasoittava bambuhieronta. Kokonaisuuden viimeistelee kasvohoito, joka kantaa nimeä Ikuinen rakkaus. Tulet hämmästymään siitä, kuinka rennoksi ja energiseksi tunnet olosi tämän hoitokokonaisuuden jälkeen.

Toimipisteet
Hinnasto
 • 180 min 259€

All about Namina

Haluatko tuntea olosi virkistyneeksi tai kaipaatko lisää energiaa? Siinä tapauksessa All About Namina -pakettimme on tehty juuri sinulle. Virittäydy ensin rauhassa spatunnelmaan ja anna Naminan ihanien tuoksujen leikitellä aisteillasi. Kun lihaksesi ja mielesi ovat rentoutuneet saat nauttia thaihieronnasta, jota tehostetaan akupainelutekniikalla. Yrttinyytti hellii kipeitä kohtia kehossa ja kasvoissa vapauttaen energiaa ja jättäen miellyttävän olon koko päiväksi. Kokonaisuuden kruunaa päähieronta, jonka myötä viimeistään siirryt rentoutumisen seuraavalle tasolle.

Hinnasto
 • 180 min 239€

Heaven at Namina

Kun janoat kokonaisvaltaista rentoutusta, on valintasi Heaven at Namina – se on saanut nimensä ihan aiheesta. Vierailu paratiisissa alkaa kun astut sisään Naminan lämpöisään tunnelmaan, joka valmistaa mielesi ja kehosi niin, että saat mahdollisimman täyden hyödyn kaikista hoidoista. Kuivakuorinta poistaa kuolleen ja kuivan ihosolukon, jonka jälkeen pääset nauttimaan ihanasta, lihaksia rentouttavasta ja ihoa kosteuttavasta aromahieronnasta. Thai-kasvohoidon ja päähoidon jälkeen olosi on säteilevä ja seesteinen.

Hinnasto
 • 180 min 239€

Spa miehille

Men facial

Erityisesti miehille suunniteltu kosteuttava kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Kaura-jogurttikuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja lisäksi siitä imeytyy ihoon hoitavia mineraaleja ja vitamiineja. Tuoreista tomaateista tehty naamio pienentää ihohuokosia ja kirkastaa ihoa. Kasvohoito tehdään käyttäen kookosöljyä, joka tekee ihosta silkkisen pehmeän.

Hinnasto
 • 55 min 79€
 • 85 min 99€

Men escape

Tämä täydellinen irtiotto arjesta alkaa astumalla sisään Naminan aitoon thaimaalaiseen tunnelmaan. Ihon kuorintaan ja naamioon käytetään tuoretta mangoa, joka saa ihosi voimaan hyvin ja näyttämään nuorekkaammalta. Eteerisillä öljyillä tehostettu urheiluhieronta lievittää stressiä ja poistaa jännitystä lihaksistasi. Lopuksi poistetaan viimeisetkin stressin rippeet hieromalla hellästi päätä. Tämä miehille suunnattu hoito uudistaa mieltä ja kehoa taaten täyden rentoutumisen koko vartalolle.

Toimipisteet
Hinnasto
 • 150 min 189€