Namina Collection

Tämä eksoottinen tuotesarja on luovasti suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu kokonaisuus, joka pohjautuu viiteen hemmottelevaan tuotteeseen ja upeisiin luksustuoksuihin suoraan Aasian auringon alta! Ihonhoitotuotteet koostuvat vartalonpesuaineesta, vartalovoiteesta ja käsienpesuaineesta. Namina Collectionin toinen osa keskittyy huonetuoksujen ja tuoksukynttilöiden valloittavaan maailmaan!

Namina Cocos De Luxe Body Cream 150ml

Cocos de Luxe vartalovoide pehmittää kuivimmankin ihon ja persiljauutteen hoitava vaikutus tuntuu iholla pitkään levittämisen jälkeen. Hinta 10,00

Namina Cocos De luxe body wash 200ml

Naminan virkistävä vartalonpesuaine saa ihosi tuntumaan eksoottisen raikkaalta ja Cocos de Luxessa vaikuttava inkivääriuute hoitaa ja energisoi ihoa aamusta iltaan. Hinta 9,50€

Namina cocos de luxe hand wash 200ml

Raikas Cocos de Luxe käsienpesuaine puhdistaa ja raikastaa ihoa jättäen kädet ihanan pehmeiksi. Hinta 15,50€

Naminan huonetuoksut 100ml

Naminan virkistävät huonetuoksut löytyvät kolmena eri tuoksuna: raikas Thai Balm, piristävä Lemon Vervain sekä myskinen Sandalwood. Thai Balm tuoksuna on tuttu jokaiselle, joka on kokeillut Naminan perinteistä aasialaista jalkahierontaa, jossa tuoksu on vahvasti esillä ja täyttääkin koko huoneen raikkaudellaan! Lemon Vervain on pirteän hedelmäinen yhdistelmä kookosta ja sitruunaverbena-yrttiä ja sopii täydellisesti esim. kylpyhuonetuoksuksi. Sandalwood on tuoksuista tummin ja tulisin. Myskinen santelipuun tuoksu ei jää keneltäkään huomaamatta ja onkin ihastuttava lisä kesämökille sekä syksyn pimeneviin iltoihin.

Hinta 19,90€

Naminan tuoksukynttilät

Naminan tuoksukynttilät löytyvät myös näinä kolmena tuoksuna: raikas Thai Balm, piristävä Lemon Vervain sekä myskinen Sandalwood. Thai Balm tuoksuna on tuttu Naminan perinteisestä aasialaisesta jalkahieronnasta, jossa tuoksu on vahvasti esillä ja täyttää koko huoneen raikkaudellaan. Lemon Vervain on pirteän hedelmäinen yhdistelmä kookosta ja sitruunaverbena-yrttiä ja sopii täydellisesti esim. kylpyhuonetuoksuksi. Sandalwood on tuoksuista tummin ja tulisin; myskinen santelipuun tuoksu ei jää keneltäkään huomaamatta ja onkin ihastuttava lisä kesämökille ja syksyn pimeneviin iltoihin.

Hinta 15,50€