Namina Collection

Namina Collection koostuu huonetuoksuista, tuoksukynttilöistä ja koruista. Naminan virkistävät huonetuoksut ja tuoksukynttilät löytyvät kolmena eri tuoksuna: raikas Thai Balm, piristävä Lemon Vervain sekä myskinen Sandalwood. Olemme laajentaneet Namina Collection:ia koruihin. Namina Skattalta löydät ihastuttavan valikoiman erilaisia korva -ja käsikoruja sekä sormuksia.

Naminan huonetuoksut 100ml

Naminan virkistävät huonetuoksut löytyvät kolmena eri tuoksuna: raikas Thai Balm, piristävä Lemon Vervain sekä myskinen Sandalwood. Thai Balm tuoksuna on tuttu jokaiselle, joka on kokeillut Naminan perinteistä aasialaista jalkahierontaa, jossa tuoksu on vahvasti esillä ja täyttääkin koko huoneen raikkaudellaan! Lemon Vervain on pirteän hedelmäinen yhdistelmä kookosta ja sitruunaverbena-yrttiä ja sopii täydellisesti esim. kylpyhuonetuoksuksi. Sandalwood on tuoksuista tummin ja tulisin. Myskinen santelipuun tuoksu ei jää keneltäkään huomaamatta ja onkin ihastuttava lisä kesämökille sekä syksyn pimeneviin iltoihin.

Hinta 19,90€

Naminan tuoksukynttilät

Naminan tuoksukynttilät löytyvät myös näinä kolmena tuoksuna: raikas Thai Balm, piristävä Lemon Vervain sekä myskinen Sandalwood. Thai Balm tuoksuna on tuttu Naminan perinteisestä aasialaisesta jalkahieronnasta, jossa tuoksu on vahvasti esillä ja täyttää koko huoneen raikkaudellaan. Lemon Vervain on pirteän hedelmäinen yhdistelmä kookosta ja sitruunaverbena-yrttiä ja sopii täydellisesti esim. kylpyhuonetuoksuksi. Sandalwood on tuoksuista tummin ja tulisin; myskinen santelipuun tuoksu ei jää keneltäkään huomaamatta ja onkin ihastuttava lisä kesämökille ja syksyn pimeneviin iltoihin.

Hinta 15,50€